Τo πρόγραμμα έχει λάβει την έγκριση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για την εφαρμογή του κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020.
Λόγω προκήρυξης νέας απεργίας των δασκάλων την Πέμπτη 17/01, η ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου κύκλου εργαστηρίων άλλαξε σε 22/01. Την Τρίτη 22/01, θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος κύκλος εργαστηρίων για τους δασκάλους και νηπιαγωγούς που συμμετέχουν φέτος στο πρόγραμμα «Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία». Η τετράωρη επιμόρφωση θα περιλαμβάνει μια εισαγωγική συνάντηση των εκπαιδευτικών με τις υπεύθυνες Μεθοδολογίας και Παιδαγωγικής […]

Λόγω προκήρυξης νέας απεργίας των δασκάλων την Πέμπτη 17/01, η ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου κύκλου εργαστηρίων άλλαξε σε 22/01.

Την Τρίτη 22/01, θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος κύκλος εργαστηρίων για τους δασκάλους και νηπιαγωγούς που συμμετέχουν φέτος στο πρόγραμμα «Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία». Η τετράωρη επιμόρφωση θα περιλαμβάνει μια εισαγωγική συνάντηση των εκπαιδευτικών με τις υπεύθυνες Μεθοδολογίας και Παιδαγωγικής καθοδήγησης του προγράμματος, Μαρία Δημοπούλου και Πόπη Κύρδη, και τρία βιωματικά εργαστήρια: στα οπτικοακουστικά μέσα, με εισηγήτρια τη Μαρία Λεωνίδα, σκηνοθέτρια, και ιδρυτικό μέλος του Κέντρου «Καρπός», τη δημιουργική γραφή, με τη συγγραφέα Ελένη Σβορώνου και την κινητική έκφραση, με τη χορεύτρια και χορογράφο Βίκη Σπάχου. Όπως και την περασμένη χρονιά, τα τρία εργαστήρια θα διεξαχθούν παράλληλα στους φιλόξενους χώρους του 22ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, στην πλατεία Αμερικής.