Τo πρόγραμμα έχει λάβει την έγκριση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για την εφαρμογή του κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020.

Απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του (Κ.Θ.Β.Ε) Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (2004), του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Κάλων Τεχνών στο (Α.Π.Θ) Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (2011), του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στο Κέντρο Έρευνας και Πρακτικών Εφαρμογών Αρχαίου Ελληνικού Δράματος «Δεσμοί» (2011). Τελειόφοιτη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ανθρωπολογία του Χορού-Λαογραφία της Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του (Ε.Κ.Π.Α) Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (Θέμα Διατριβής: Παραστατικές Τέχνες και Άτομα με Ακουστική Αναπηρία). Είναι κάτοχος του διπλώματος Fit Club Trainer 1st Level Certified-Ζητήματα Ανατομίας-Φυσιολογίας στην κινησιολογία των παιδιών by Andy Jackson (1995) και Certified Instructor in Υoga, Personal Training & Fitness Management – Απόφοιτη της Σχολής Προπονητών GR.A.F.T.S (1994-95). Έχει συμμετέχει σε διάφορα σεμινάρια με τους Λ.Κονιόρδου, Φ.Κομνηνού, Θ. Τερζόπουλο, Μ.Μαρμαρινό, Γ.Παρασκευόπουλο, E.Lewinson, V. Novarina, E.Παπάζογλου, Α.Μανωλικάκη. Στο θέατρο και στον κινηματογράφο έχει συνεργαστεί ως ηθοποιός με διάφορους σκηνοθέτες: Δαμιανό Κωνσταντινίδη, Γιάννη Καλαβριανό, Μάνο Βακούση, Ένκε Φεζολλάρι, Κωνσταντίνο Ρήγο, Κυριακή Σπανού, Ξένια Αηδονοπούλου, Valentini Lourba, Φωτεινή Αθανασιάδου, Νίκο Βεργίδη, Άγγελο Φραντζή, Αλέξη Τζίμα, Γιώργο Σιμώνα και σε διάφορους οργανισμούς Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε), ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς.

Ως θεατρολόγος έχει συνεργαστεί με δήμους και δημοτικά σχολεία όπου εργάζεται από το 2004 μέχρι και σήμερα. Μεταξύ άλλων με την Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, τον Δήμο Υμηττού, τον Δήμο Χαλανδρίου. Είναι συνεργάτης του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηνών για τα καλοκαιρινά προγράμματα με παιδιά από το 2017 και είναι υπεύθυνη για το τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης από το 2015. Έχει κάνει διάφορες εισηγήσεις στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστρικού Πανεπιστημίου, στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, στο Audience Blending by Arts (ABBA)-Innovative Bilingual Theatre for deaf and hearing actors στις Βρυξέλλες κ.α. Είναι συνεργάτης στα προγράμματα ΔΙΑ ΒΙΟΥ του Πανεπιστημίου Αιγαίου στον τομέα της Ειδικής Παιδαγωγικής & Καλλιτεχικής Δημιουργικής Εκπαίδευσης.

Έχει σκηνοθετήσει διάφορα θεατρικά έργα στην Αττική, αλλά και στην περιφέρεια, τη Θεατρική Ομάδα Νηπιαγωγών και Δασκάλων Θεσ/νίκης και διάφορες εκδηλώσεις φιλανθρωπικού κυρίως χαρακτήρα (Παιδικά Χωριά SOS). Για την θεατρική περίοδο 2019-20 σκηνοθετεί το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Με το Βλέμμα του Άλλου» για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Είναι υπεύθυνη της Θεατρικής Ομάδας Κωφών «Τρελά Χρώματα» από το 2011, όπου παράλληλα ερμηνεύει και σκηνοθετεί όλες τις παραγωγές. Η Ομάδα στηρίζεται στην συνύπαρξη κωφών και ομιλούντων καλλιτεχνών και επιχειρεί να αναδείξει νέους κώδικες στην υποκριτική έκφραση, αξιοποιώντας την νοηματική γλώσσα παράλληλα με την φωνητική ερμηνεία, τις αρχές του αυτοσχεδιασμού και τις τεχνικές του σωματικού θεάτρου. Έχει συμμετάσχει με παραστάσεις της σε φεστιβάλ, σε θέατρα και σε αρχαιολογικούς χώρους. Ενδεικτικά, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, στην Συνάντηση Ευρωπαϊκής Ένωσης Κωφών (EUD), στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στο θέατρο της Αρχαίας Ολυμπίας, στους Δελφούς, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε), στο DEAFestival 2016-Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος, στον Πολιτιστικό Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, στο Γαλλικό Ινστιτούτο κ.α. Η Ομάδα έχει επιχορηγηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.