Τo πρόγραμμα έχει λάβει την έγκριση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για την εφαρμογή του κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020.

Γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι  αφηγητής, επιμελείται παραστάσεις, σχεδιάζει και υλοποιεί σε όλη την Ελλάδα, εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες και παιδιά, με θεματικούς άξονες το παραμύθι και την αφηγηματική τέχνη.

Είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του «Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών» , της Γιορτής Παραμυθιών Κέας και του Φεστιβάλ Αφήγησης Αθήνας. Δάσκαλος και διευθυντής της «Σχολής Αφηγηματικής Τέχνης» στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αφηγείται ιστορίες από τη λαϊκή προφορική παράδοση, τη μυθολογία, ιστορίες βιωματικές και μαρτυρίες από τη σύγχρονη εποχή. Με τις ιστορίες του έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα την Κύπρο και το εξωτερικό. Έχει αφηγηθεί σε Φεστιβάλ, Μουσεία, Βιβλιοθήκες, Λέσχες αφήγησης, Σχολεία, Ιδρύματα, στο Ραδιόφωνο την Τηλεόραση κ.αλ

Tον Απρίλιο του 2020 δημιούργησε το «Παραμυθόφωνο», μία πλατφόρμα ηχογραφημένων παραμυθιών (podcast). Απευθύνεται σε ακροατές όλων των ηλικιών και από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του είναι πρώτο στην κατηγορία του, στις προτιμήσεις των ακροατών στην Ελλάδα και ακούγεται σε 95 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Έχοντας ως στόχο τη συνθετική προσέγγιση της τέχνης και του λόγου αναζητά διαρκώς νέες μεθόδους που προάγουν την αφηγηματική τέχνη.

Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κούν. Ως ηθοποιός από το 1988 έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις σε θέατρα όλης της Ελλάδας και του Εξωτερικού στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Το 1997 τιμήθηκε με το βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.